top of page
Att lägga ny gräsmatta

Om oss 

På Helfas omfamnar vi passionen för gröna utomhusmiljöer och strävar efter att göra varje trädgård till en unik oas av skönhet och harmoni. Med en lång och gedigen erfarenhet inom trädgårdsskötsel och anläggning är vi stolta över att vara din pålitliga partner för att förverkliga dina gröna drömmar.

​Fastighetsservice & Trädgårdsservice i Helsingborg

Vad definierar oss

Erfarenhet och Kompetens

Med årtionden av kollektiv erfarenhet i ryggen är vårt team av trädgårdsmästare och landskapsdesigners experter inom sitt område. Varje medlem delar en gemensam passion för att skapa trädgårdar som inte bara är vackra utan också funktionella och hållbara.

Unik Anpassning

Vi förstår att varje trädgård är en individuell reflektion av dess ägare. Därför skapar vi skräddarsydda lösningar som tar hänsyn till dina specifika önskemål, smak och livsstil. Från små detaljer till storslagna projekt strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Hållbarhet och Omsorg

Vi tror på att vårda naturen samtidigt som vi förvandlar den. Genom att använda hållbara metoder och material strävar vi efter att skapa trädgårdar som inte bara glädjer idag utan som också blomstrar i morgon.

Vårt Åtagande

Vi är mer än ett trädgårdsserviceföretag; vi är din trädgårdspartner. Vårt åtagande sträcker sig bortom projektens slut. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer och stå vid din sida för varje steg på trädgårdsvägen.

bottom of page